Bioslimming 

 

BIOSLIMMING – HUID VERSTEVIGEN EN AFSLANKEN IN ÉÉN

BIOSLIMMING: EEN BEHANDELING DIE ECHT WERKT!

HET GEHEIM VAN BIOSLIMMING

Binnen no time een megazachte, glanzende, getonifieerde en compactere huid. Zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Huid verstevigen en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevorderlijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot 6 behandelingen. 

WARM- EN KOUDSTIMULATIE

BIOSLIMMING is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (cafeïne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten stevig wordt in gemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’.

Met dat laatste bedoelen we dat de laatste stap van de pakking bestaat uit een gel die ijs- en ijskoud wordt op je huid, nadat hij eerst heerlijk was verwarmd, en jij, terwijl je fijn ligt, kan wegdoezelen. Die ijskoude pakking zorgt voor de ultieme stimulatie van je celstofwisseling. Gelukkig duurt die sensatie maar tien minuten, maar het effect werkt nog zeker 24 uur door. Je laat de stoffen de volgende vier uur verder inwerken.

WETENSCHAPPELIJK BEWIJS

BIOSLIMMING IS WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

BIOSLIMMING is wetenschappelijk bewezen http://www.bioslimming.com/clinical_study.html

Bioslimming  heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulite of striae.


Wetenschappelijk artikel

BIOSLIMMING – DE OPLOSSING VOOR CELLULITE

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite:

  • het collageen
  • verminderen van vet (ophopingen)
  • verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warmte component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

  

ETHERISCHE OLIËN EN PLANTENEXTRACTEN

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

  • Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
  • Verbeteren van van de bloedcirculatie
  • Versnellen vet verbranding en huid verstevigen
  • Stimuleren van de lymfe
  • Ontgiften van de huid
  • Vochtafvoer

 

BIOSLIMMING, EEN BEHANDELING DIE ECHT WERKT

Droom je weleens over een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite minder zichtbaar en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?

Als jouw antwoord “JA” is dan is de BIOSLIMMING jouw droom behandeling!
De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.
 
BIOSLIMMING is wetenschappelijk bewezen en heeft prijzen gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste huid verstrakkende behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam.

 

 

SALONBEHANDELING

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?
In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 24 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Wil je meer weten over de salonbehandeling? Neem dan contact op. 

 

Kennismakingsbehandeling: € 98,-
Losse behandeling: € 120,-
Kuur van 6 behandelingen: € 588,-

 

THUISBEHANDELING

Vanaf nu hoef je niet meer de deur uit voor de Bioslimming behandeling! Met de prijswinnende Trio Home set pak je cellulite, striae of huidverslapping aan in je eigen veilige omgeving op het moment dat het jou het beste uitkomt.

De makkelijk te gebruiken set toont resultaten vanaf de eerste behandeling en heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal als je moeite hebt om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en/of last van cellulite of striae hebt.

Benieuwd naar alle voordelen van de Bioslimming Trio Home set? Neem dan contact op.