Ik zou het heel fijn vinden als je je ervaring met Beauty Lounge Drenthe deelt.

Potentiële klanten krijgen zo een indruk van mij en de salon.

Alvast bedankt, warme groet van mij 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Petra Broers
3 jaar geleden

Ik ben vandaag voor mij tweede cryolipolyse behandeling geweest bij Rachel. Rachel heeft voordat ik mijn eerste behandeling kreeg, foto's van mijn buik gemaakt. Ook vandaag maakte zij voor de tweede behandeling, eerst foto's van mijn buik. Zodat we konden goed vergelijken. Wat was dit verschil goed te zien. Rachel is een lieve, zorgzame en vriendelijke vrouw. Ze is erg professioneel. Rachel neemt alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en geeft goede adviezen. Rachel is niet opdringerig en dat vind ik erg fijn. Ik rij ongeveer een half uur om door Rachel behandeld te worden. Ik kom zeker terug voor mijn derde cryolipolyse behandeling. Ook voor andere behandelingen zal ik bij Rachel terug komen. De salon is erg schoon en mooi.

Anita Leistra
4 jaar geleden

De hot stone massage van Anja is voor mij even heerlijk ontspannen. Vaak heb ik last van mijn nek en rug en Anja weet dit altijd goed los te masseren zodat ik er weer tegen kan!
Anja is vriendelijk en heeft veel oprechte aandacht voor haar klanten. Naast masseuse is Anja een prima schoonheidsspecialiste en verft zij mijn wenkbrauwen en brengt ze zorgvuldig in model. Ze geeft goed advies en is beslist niet opdringerig en dat vind ik ook erg fijn!

Miranda Wolters
5 jaar geleden

Ik raadt iedereen een behandeling bij Anja aan. Ik heb zelf de lash lifting laten doen en het resultaat is prachtig!!. De sfeer is gemoedelijk, je ligt heerlijk warm op een luxe stoel, alles wat Anja doet tijdens de behandeling wordt aan je uitgelegd en ze blijft continu gezellig bij je. Ik rij er drie kwartier over om naar Anja toe te gaan, maar dit is het dubbel en dwars waard. Ik wil niemand anders meer.
Een enorm tevreden klant.

wesley zwiep
5 jaar geleden

Goed geholpen, zeer goede hot stone massage gehad, heerlijk ontspannend. Kom zeker weer!

Erna KroesenErFijne
5 jaar geleden

Fijne gezichtsbehandeling gehad en genoten van een heerlijke massage door Anja😊

Wobby Dunnink
5 jaar geleden

Vriendelijk geholpen, mooie salon en de Hot stone massage was heerlijk!